PC

Call of Duty sa kozama – Goat of Duty – besplatan za preuzimanje do kraja marta

Call of Duty je ovih meseci izuzetno aktuelna tema, pogotovu sa dolaskom Warzone Battle Royale naslova, ali za ostale koji žele nešto drugačije postoji alternativa.

To je Goat of Duty i naprostije ga je opisati kao CoD sa kozama, pošto sa sobom nosi mehaniku napucavanja iz prvog lica i gomilu absurdnih oružja i dodataka, što je za očekivati kada su glavni akteri koze.

Igra se pojavila prošle godine kao Early Access naslov na Steamu ima većinom pozitivne reakcije. Developeri 34Big Things se pridružuju #Stayathome akciji kako bi motivisali igrače da ostanu kod kuće zbog pandemije korona virusa, te su načinili Goat of Duty potpuno besplatnim za igranje do kraja meseca.

Goat of Duty možete preuzeti potpuno besplatno na Steamu i igra će ostati u vašem vlasništvu i nakon isteka promotivnog perioda, što su odlične vesti.

Ono što je još bolje vezano za ovu blesavu pucačinu je da uskoro dobija veliki apdejt, koji će osvežiti sadržaj i doneti još zabave.

U narednim danima imate priliku da zaigrate mnogo naslova besplatno kako bi ubili dosadu, pošto će Assassin’s Creed Odyssey biti besplatan GOG deli gotovo 30 besplatnih naslova, i očekujemo početak The Game Festivala sa kojim stiže 40 besplatnih demo verzija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top