PC

Konami opovrgao nedavne glasine vezane za Silent Hill igre

Od početka godine smo dobili niz optimističnih glasina vezanih za Silent Hill franšizu horor igara. U januaru su se pojavile vesti da je u izradi reboot originalnog serijala i da se radi na još jednoj igri.

Pored tih glasina je objavljeno i da se, na nagovor Sonija, Kodžima vraća da radi na Silent Hill serijalu, čime bi najnovija iteracija bila ekskluziva za Playstation 5.

Sada umesto pozitivnih vesti, iz Konamija dolazi razočarenje. Jedan od čelnika ove kompanije koja u vlasništvu ima Silent Hill je otkrio da glasine vezane za reboot serijala nisu tačne.

Sa negiranjem informacije da se na Silent Hill igrama radi, navedeno je da to ne znači da se u potpunosti odustaje od serijala, ali ništa drugo nije otkriveno.

Ovo su stvarno razočaravajuće vesti za sve fanove, pošto Silent Hill ima ogroman potencijal u današnjem periodu, a želja fanova sa iznova iskuse jedinstvenu atmosferu je sada verovatno veća nego ikada.

Nadamo se barem da rad na Silent Hill filmu teče po planu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top