PC

Treća sezona u Call of Duty: Warzone donosi gomilu novog oružja i nove modove igranja

Treća sezona koja je prvobitno namenjena za Call of Duty: Modern Warfare, donosi gomilu stvari i za igrače u besplatnom Warzone Battle Royale modu igranja.

Glavna novina sa trećom sezonom jesu oružja, od kojih je prvo pištolj sa prigušivačem, pa zatim imamo 725 sačmaricu, MK2 i EBR-14 puške koje pripadaju marksman kategoriji već su prisutne u igri. Dodavanje novih oružja je praćeno raznim imznemama u vidu balansiranja štete, podizanja cene loadouta, i oduzimanjem opcije za nakupljanje nadogradnji.

Sam početak sezone je doneo samo delić planiranog sadržaja, jer će ga u narednim nedeljama biti još više. Infinity Ward će periodično kroz apdejte donositi novosti, u vidu snajpera, sačmarica, kao i Quad moda igranja, na koji se dosta dugo čeka.

U planu je još dodavanje skinova za vozila, nekoliko različitih modova za igranje, kao i varijacija u vidu plejlisti na kojima će biti dozvoljena samo upotreba određenog oružja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top