PC

Fanovi kreirali story mod koji donosi 8 sati nove priče u The Witcher 1

The Witcher univerzum je izuzetno bogat i moguće je iskusiti ga kroz video igre, seriju, i naravno originalna dela. Ipak, ono što krasi ovo ime je neverovatna posvećenost fanova da priču dodatno prošire, bilo to kroz fan-made filmove ili modove za igre.

Zahvaljujući ljudima iz eLeR Creative Group, izdata je potpuno nova avantura za prvu Witcher igru koja sa sobom donosi kampanju u ukupnom trajanju od 8 sati sa 14 kvestova.

Ova avantura je nazvana Masquerade, sa radnjom smeštenom u periodu nakon događaja iz The Witcher 3. Veštac se susreće sa karavanom putnika na kojem se nalazi ubica koji mora biti otkriven, ali nije sve tako lako. Koristeći cinizam i odlične sposobnosti mudrog vešca razotkrićete ubicu i njegove motive. Posvećenost u izradi ovog dodatka je primetna i kroz dodavanje glasovne glume, koja je na izvornom poljskom jeziku, ali su prisutni titlovi na engleskom.

Avantura je potpuno besplatna za preuzimanje putem ovog linka, i donosi dodatni Witcher sadržaj koji toliko dugo tražimo. Šteta je što ova avantura nije prisutna u The Witcher 3, ali ko zna, možda u budućnosti i ovaj naslov dobije potpuno novu priču.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top