PC

Techland uverava da rad na Dying Light 2 napreduje po planu

Nakon što je Techland iznenada rešio da Dying Light 2 odloži na neodređeno vreme, i bez naznake kada bi se igra eventualno mogla pojaviti, nikakvih novih detalja nije bilo vezano za produkciju ove igre, sve do nedavno.

Sajt Polski Gamedev je objavio intrevju sa zaposlenima u ovom studiju koji su otkrili da je proces produkcije Dying Light 2 pravi haos, sa navodima da se zaposleni žale na prekovremeni rad, neorganizovanost, veliku neizvesnost i nagle promene mehanika, kao i teškoće u radu sa Krisom Avelonom, zaduženim za priču.

Ubrzo nakon što je ovaj članak preveden na ostale jezike, Ola Sondej, PR menadžer Techlanda, je na svom Twitter profilu navela da je prevod navedenog intervjua potpuno netačan i da razvoj igre napreduje po planu i da se nalazi “u dobrom stanju”.

Naglašeno je i da Techland ostaje nezavisni developer, pošto nije prisvojen od strane nekog izdavača, pošto se govorilo da je Microsoft u procesu kupovine ovog studija.

Dobro je znati da je Dying Light 2 i dalje u razvoju i da napreduje, ali  menadžer se nije dotakao teškoća sa kojima se zaposleni susreću, poput prekovremenog rada zbog čega su primorani da ostaju i do 22h uveče.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top