PlayStation 5

Pouzdani izvor otkriva da će se PS5 prezentacija odigrati do sredine juna

Majkrosoft je nedavno održao najnoviju Inside Xbox epizodu koja je bila posvećena next-gen gejmpleju i predstavljanju novih igara od strane partnera-izdavača.

Sada se čeka na Sonijev potez i predstavljanje Playstation 5 konzole, o kojoj se i dalje jako malo zna, poput specifikacija i Dual Sense kontrolera. Tako je sasvim logično da ova japanska kompanija podeli zvanične detalje o novoj konzoli.

Ranije glasine upućuju na to da će PS5 igre biti predstavljena u novom izdanju Playstation magazina, a da će se događaj vezan za konzolu odigrati 4. juna.

Džejson Šrier, pouzdani izvor kada su u pitanju glasine vezane za gejming industriju i od kojeg smo saznali da Horizon Zero Dawn izlazi za PC, sada otkriva detalje vezane za PS5 događaj. Ovaj novinar portala Bloomberg je tokom najnovije epizode Press Start podkasta otkrio da Soni ima u planu da svoju prezentaciju održi početkom juna.

Prema Džejsonovim saznanjima, događaj vezan za narednu generaciju Playstation konzole će se odigrati do sredine juna, ako se pandemija korona virusa ne pogorša i dovede do remećenja planova. Ovaj novinar otkriva da bi to bila praktično sigurna stvar da nije u toku pandemija ovog virusa, tako da ćemo morati da sačekamo zvaničnu objavu.

Sony će navodno barem nešto novo otkriti za PS5 tokom juna, iako je se planovi za veliki događaj poremete, a nama ostaje samo da sačekamo.

Xbox je dobio dosta kritika povodom nedavno održanog predstavljanja, jer najavljeno gejmpleja nije bilo u preteranoj meri, čime su igrači razočarani, tako da Soni ima vrema da se pripremi i ne ponovi istu grešku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top