PC

Assassin’s Creed Valhalla će imati veću mapu u odnosu na Odyssey

Assassin’s Creed Valhalla se tematski odigrava na jako zanimljivom mestu u istoriji – invaziji i naseljavanju vikinga na tle Britanskih ostrva – što zvuči dosta zanimljivo igračima.

Ranije je navedeno da će igra obuhvatati teritorije Engleske sa delovima Norveške, odakle vikinzi potiču, ali ta regija neće biti dostupna samo na početku, već će igrači moći da je obilaze.

Pročitajte još: Predstavljen gejmplej za Assassin’s Creed Valhalla

Producent iza Assassin’s Creed Valhalla, Džulijan Laferir je u nedavnom intervjuu za Youtube kanal Julien Chiese otkrio da će mapa u nadolazećoj igri biti veća u odnosu na Odyssey, koja sama po sebi pokriva ogromnu teritoriju antičke Grčke.

Producent nije podelio tačne brojke po pitanju površine, ali sam podatak da će teritorija cele Engleske, sa delom Norveške, biti dostupna za istraživanje i ostale aktivnosti naglašava da je mapa dosta velika. Površina mape nije preterano bitna, već je važnije koliko će taj prostor u Valhalla biti ispunjen naseljenim mestima, te misijama i zadacim dostupnim za rešavanje.

Pročitajte još: Assassin’s Creed Valhalla će na Xbox Series X raditi u 30FPS

Ovo nije prvi put da je veličina mape u Assassin’s Creed Valhalla spominjana, pošto je pre samo par nedelja navedeno da veličina mape neće nadmašiti ranije igre, ali sada to nije slučaj.

Assassin’s Creed Valhalla izlazi krajem godine za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X, a listing na Amazonu otkriva da bi se to moglo odigrati već u oktobru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top