Mobile

Gaunter O’Dimm sa novom ekspanzijom dolazi u Gwent

Najnovija ekspanzija za kartičnu igru inspirisanu The Witcher franšizu je predstavljena, zajedno sa glavnim likom koji je predstavlja i na osnovu kojeg nosi ime.

Glavni antagonista Hearts of Stone ekspanzije za The Witcher 3 je Gaunter O’Dimm, poznatiji kao Master Mirror, što je i naziv nove ekspanzije za Gwent. Zajedno sa ovim karakterom, biće dodato i preko 70 novih karti, čime će fakcije biti obogaćene, a ujedno dolaze i karte koje “evoluiraju” iz runde u rundu.

Tu su i nove mehanike, poput one koja daje jačinu kartama ako su sve sačinjene iz jedne fakcije, kao i Veteran mehanika sa kojom raste moć karti u drugoj i trećoj rundi. 
Kao što je politika studija CD Projekt Red, Master Mirror ekspanzija će biti potpuno besplatna kada se pojavi 30. juna, dok oni koji žele da izdvoje malo novca dobijaju bonuse u vidu kegova i kozmetike.

Pored PC-a, Master Mirror ekspanzija za Gwent će se pojaviti i za iOS i Android telefone, gde je tiho lansiran pre par nedelja.

Pogledajte sinematični trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top