PC

Novi video za Resident Evil Village otkriva povezanost sa sedmim delom u serijalu

Predstavljanju najnovije igre u Resident Evil serijalu, sa podnazivom Village, prethodio je niz raznih glasina koje su se delom obistinile sa prikazom trejlera, koji je potvrdio da se radnja odvija u malom mestu i da zombije smenjuju natprirodna stvorenja poput vukodlaka.

Specijalni video koji je objavljen ubrzo po premijernom predstavljanju posvećen je otkrivanju sitnih detalja i povezanošću sa sedmim delom serijala, kako po priči tako i po novinama u gejmpleju.

U video ispod je prikazano još nekoliko sekundi dodatnog gejmpleja iz prvog lica, dok je pružen prvi pogled na dizajn inventara, koji ide istim stopama kao RE7, i rimejk drugog i trećeg dela. Samim tim, pristup oružju i dodatnoj opremi nosi preglednost i lakoću upotrebe tokom borbi.

Producenti poručuju da će Resident Evil 8 koristiti RE-Engine kao i skoriji prethodnici, ali je Capcom poradio na unapređenjima kako bi grafika bila fotorealistična i u skladu sa standardima koje će postaviti nova generacija konzola.

Etan će repriziratu ulogu protagoniste u Resident Evil Village, dok će se Kris oprobati u ulozi negativca. Producenti iza igre su otkrili da je radnja ovog naslova i sedmice smeštena u istom vremenu, s tim da se nova priča odvija nekoliko godina kasnije.

Resident Evil Village izlazi početkom 2021. godine za PC, PS5 i Xbox Series X. Ako želite da pogledate još igara nedavno predstavljenih na događaju posvećenom Playstation 5 konzoli pratite ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top