PC

Nova Shadow Warrior igra je u razvoju

Shadow Warrior serijal igara u deceniji za nama doživljava ponovni porast popularnosti, zahvaljujući ributu originala iz 1997. godine.

Nova izdanja o ratniku iz senke su fneralno dobro prihvaćena među publikom, sa drugim delom koji je izašao pre 4 godine, što je sasvim dovoljan znak da nam treba nova igra.

Želje će uskoro biti ispunjene, pošto je na zvaničnom Twitter kanalu serijala osvanuo tizer u vidu fotografije na kojoj stoji da se radi na snimanju trejlera za novu igru. Bez trunke misterioznosti, studio Flying Wild Hog je potvrdio da se na novoj igri radi i da će ona biti predstavljena u skorijem periodu.

Izdavanje kratkog tizera se poklapa sa predstojećim digitalnim događajem izdavača Devolver Digital, na kojem neće manjati najava video igara, kao ni ludarija koje smo mahom pratili tokom trajanja E3 sajmova.

Sam Devolver Digital je početkom godine spominjao potencijalni nastavak u serijalu, ali se tada sve završilo na glasinama. Izgleda da ovoga puta to neće biti slučaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top