PC

Assassin’s Creed Valhalla će imati X-Ray eliminacije nalik onim u Mortal Kombat

Sa novim Assassin’s Creed naslovom na pomolu, igrači se pitaju kakve ih inovacije uopšte očekuju u odnosu na ranije naslove, koji predstavljaju svojevrsno osveženje franšize sa većim fokusom na RPG elemente.

Pored toga što će još više ličiti na The Witcher 3, Assassin’s Creed Valhalla će imati zanimljiv prikaz procesa asasinacije neprijatelja u igri, po uzoru na popularnu tabačinu Mortal Kombat. Kao što se moglo videti tokom premijerno prikazanog gejmpleja na Ubisoft Forward događaju, tokom ubistva pomoću skrivenog bodeža(Hidden Blade) prikazivaće se X-Ray animacija koja prikazuje frakturu kostiju i tkivo kroz koje bodež prolazi.

Ovaj zanimljivi trik, koji eliminacijama u Valhalla daruje novu dimenziju, dopao se fanovima, koji su već postavili pitanje developerima da li je to animacija koja će biti stalno pristuna u igrama. Jedan od developera iz Ubisoft je otkrio da ovo sinematično prodiranje u neprijatelja postoji tokom normalnog igranja i da igrač aktivira animaciju.

Ako vam se kojim slučajem čini da je ovo previše nasilja za Assassin’s Creed serijal, u igri postoji još brutalnijih elemenata, poput obezglavljivanja i sličnog, tako da ostaje da se vidi kakva će reakcija publike biti na povišenu dozu nasilja.

Assassin’s Creed Valhalla izlazi 17. novembra za PC, PS4 i Xbox One, a kasnije za PS5 i Xbox Series X.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top