PC

Cyberpunk 2077 je moguće preći bez završavanja glavnog kvesta

Kada uzmemo u obzir da CD Projekt Red u razvoj svoje nove igre, Cyberpunk 2077, uključuje brojne pozitivne karakteristike iz The Witcher 3: Wild Hunt, lako je zaljučiti da će igrači imati ogromnu slobodu u proživljavanju priče, i samog sveta generalno.

Poljski developer je to već nekoliko puta potvrdio, a izgleda da se od slobode i prelasku priče otišlo i korak dalje. kako je otkriveno u intervjuu koji je sproveo sajt Spider’s Web, Cyberpunk 2077 je moguće završiti u potpunosti i bez kompletiranja glavnog kvesta.

Glavni dizajner, Pavel Sasko, otkrio je da je to moguće zahvaljujući postojanju strukture priče nalik klasu žita, koje predstavlja glavnu liniju priče sa brojnim drugim mogućim zapletima. Ti sporedni zapleti mogu direktno uticati na promenu toka glavne priče, što može dovesti do toga da se kraj igre proživi i bez prelaska glavne misije.

Naravno, to znači da će igrači proći kroz potpuno drugačije iskustvo, kao i da ih u svetu Cyberpunka 2077 očekuje niz drugih ishoda i avantura, mogućih zahvaljujući delimičnom postojanju “efekta leptira”.

Cyberpunk 2077, sa Kijanu Rivsom i izuzetno rasprostranjenim svetom, stiže 19. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top