PC

Steam Game Festival dobija i jesenje izdanje sa još većim brojem besplatnih demo igara

Pošto smo imali prolećno, letnje, red je da Valve na Steamu održi još jedan festival igara, s tim što će se novi održati u znak dolaska jeseni kao godinjeg doba.

Jesenje izdanje Steam Game Festivala je zakazano za period između 7. i 13. oktobra, sa planom da se ponuda fanovim dosta proširi, i to ne samo kroz besplatne demo verzije igara, već i kroz komunikaciju sa developerima, intervjue, strimove i slično.

Tačan broj igara i developera biće pristuan kasnijeg datuma, pošto se od 19. avgusta otvaraju prijave za developere koji žele da njihova igra bude deo Game Festivala. Od zahteva potrebno je pripremiti demo, izraditi Steam stranicu igre, a najbitnije od svega je da igra koja se prijavljuje mora izaći najkasnije do 1. maja 2021. godine.

U najavi Steam Game Festivala za jesen, Valve je otkrio da planira da održi započetu praksu i da 2021. takođe održava festivale igara u proširenijem formatu.

Drugih detalja trenutno nema, ali je i te kako dobro znati da ćemo i ove jeseni imati prilike da uživamo u velikom broju igara od strane raznih developera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top