Vesti

Glavni čovek iza Assassin’s Creed Valhalla otpušten iz Ubisofta zbog neverstva

Priča čiji smo delić dobili pre nekoliko meseci sada je dobila svoj epilog.

Izvršni producent projekta Assassin’s Creed Valhalla u kompaniji Ubisoft, Ašraf Ismail, je krajem juna prestao da radi na igri kako bi se fokusirao na rešavanje ličnih problema. Ti problemi su se ticali braka, i navoda da je Ismail svoju poziticiju iskoristio za varanje supružnice.

Ubrzo nakon toga, Ubisoft je sproveo opsežnu internu istragu kako bi otkrio zaposlene i način na koji su oni vršli torturu nad drugima, zloupotrebljavali svoje pozicije i slične prakse koje narušavaju ugled kompanije. Kao rezultat te istrage otkaz je dobilo nekoliko viših funkcionera, a među njima se sada našao i Ašraf Ismali.

U ovom slučaju navodi iz juna vezani za zloupotrebe ovog producenta su potvrđeni od strane nekoliko osoba i spoljne firme koja je sprovela istragu, što je dovelo do toga da Ašraf Ismail dobije otkaz u kompaniji Ubisoft, saznaje Kotaku. Drugi komentari nisu dati.

Za sada nije pružen nijedan komentar vezan za samu igru, kao i da li će svi ovi pozadinski događaji eventualno uticati na datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top