PC

Fall Guys je najpreuzimanija PS Plus igra svih vremena

Fall Guys: Ultimate Knockout je urnebesna hit igra koja beleži ogromnu popularnost na PC i Playstation 4 plaformama. Igra dominira na Steamu, pošto se ludoj zabavi za jako kratko vreme pridružilo par miliona igrača, a slično je i na PS4 konzoli.

Dok se Fall Guys na Steamu prodaje po ceni od 30 dolara, na Sonijevoj platformi je igru moguće preuzeti potpuno besplatno ako ste pretplatnik Playstation Plus servisa tokom avgusta, što je doprinelo ka uzajamnoj popularnosti ovog naslova i pretplatničkog servisa.

Na zvaničnom Twitter profilu brenda Playstation, otkriveno je da je Fall Guys postao najpreuzimanija igra putem PS Plus servisa, uz čestitke developeru Mediatonic. Tačne brojke nisu otkrivene, ali je veoma lako pretpostaviti da je većina igrača-pretplatnika preuzela Fall Guys, ako ne ciljano, onda čisto kako bi videli o čemu se radi.

Pošto je tekući mesec na izmaku i uskoro dolaze nove igre na Playstation Plus pretplatnički servis, savetujemo vam da što pre ugrabite Fall Guys ako do sada niste, pošto će oni ostati u vašem vlasništvu i nakon isteka promocije, odnosno sve dok imate aktivnu pretplatu.

U drugim vestima vezanim za Fall Guys, uskoro će na Gamescomu biti predstavljena druga sezona sa velikom količinom dodataka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top