PC

The Division 2 dobija novi PvE mod igranja u vidu nebodera sa 100 spratova

Podrška za The Division 2 od strane developera je i dalje jaka, sa periodičnim dodavanjem inovacija u sadržaju koje čine postapokaliptični Vašington zauzetim mestom.

Najnoviji mod igranja koji Ubisoft donosi odnosi se na element koji je nedostajao u The Division 2 u odnosu na prethodnika. Dvojka sada dobija mod igranja po uzoru na Underground iz originala, koji će se u potpunosti odvijati unutar nebodera-stospratnice.

Svih stotinu spratova će biti potrebno očistiti od neprijatelja, dok će se sa progresijom pojavljivati boss okršaji, a težina će rasti eksponencijalno. Težina će se prilagođavati i u zavisnosti od broja igrača, kojih može biti između jednog i četvoro. U specijalnom strimu posvećenom stanju igre, otkriveno je da se izgled spratova neće menjati, ali da će zato raspored neprijatelja, objektiva i dodataka biti skroz nasumičan.

“Čišćenje” svakog sprata će zahtevati vremena, tako da ovaj PvE mod nije moguće preći izjedna, zbog čega se nakon svakog poraza nad bossom na datom spratu kreira checkpoint, i tako da on postaje startni kada se igrači vrate igranju.

Ovaj mod igranja dolazi sa 11. velikim apdejtom po redu, i pojaviće se tokom ovog meseca.

I da, prvi The Division naslov je potpuno besplatan do 8. u mesecu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top