PC

Protagonista iz prve Watch Dogs igre će biti igriv u Legion

Watch Dogs Legion je od samog početka predstavljen kao igra u kojoj će svaki NPC biti u potpunosti igriv i imaće sopstvene jedinstvene sposobnosti, u skladu sa godinama i odabranim zanimanjem.

Naravno, ništa se nije promenilo od te izjave i Ubisoft ostaje veran viziji, ali je sada dodatne detalje otkrio sa novim trejlerom i prikazano još elemenata gejmpleja, kao što je regrutacija novih saboraca. Osobine svakog karaktera će definisati za koju svrhu ga treba regrutovati, pa će tako profesionalnog vozača biti logično pozvati za spas iz gustih situacija, haker će poslužiti za ulazak u zaštićene zone i tako dalje.

Zajedno sa novim trejlerom otkriveno je i jedno poznato lice, Aiden Pirs, protagonista prve Watch Dogs igre koji će se sa svojim umećem pridružiti Legiji. Nažalost, on neće od samog starta doći u Watch Dogs Legion, već kroz DLC sadržaj kao deo planova kompanije za održavanje igre nakon izlaska.

Watch Dogs Legion izlazi 29. oktobra

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top