Nintendo Switch

Timska pucačina Rogue Company je postala besplatna za igranje uz niz novina

Najnovije ostvarenje studija Hi-Rez, Rogue Company, završilo je svoju zatvorenu beta fazu razvoja kroz koju je publika imala ograničeni pristup i morala je izdvajati novac.

Oni koji su bili strpljivi i sačekali su na igranje najnovijeg naslova u žanru timskih pucačina, sada mogu igrati besplatno, pošto je otpočela otvorena beta faza. Rogue Company je dobio i velike novine u vidu sadržaja sa kojim se obogaćuje ponuda za stare i nove igrače.

Novi sadržaj predvodi agent Dalija, bivši vojni oficir koji će imati ulogu komandanta tokom mečeva. Svaki borac u igri ima svoji lični opsi i istoriju, što se odražava na same sposobnosti. Tako će Dalija imati osobinu da preuzme sposobnost nekog saborca i da pritom donosi brži revive.

Tu je i niz ispravki bagova i poboljšanja gejmpleja, a otkriven je i plan za dalji sadržaj u narednim mesecima. Biće dodato još mapa, heroja, ranked moda igranja i poboljšani sistem za pingovanje, što je samo plan za do kraja godine.

Rogue Company je prilično brza taktička pucačina, sa fokusom na kompaktnije PvP borbe, što znači manje mape i mali broj igrača sa svake strane. Modovi su tako kreirani da svaki traje veoma kratko, što donosi uzbudljiv obrt i omogućava igračima da brzo menjaju taktike i prilagođavaju svoj stil igranja.

Ova igra ima šta da ponudi i čini se kao solična taktička pucačina, tako da svakako vredi isprobati je pošto je besplatna putem Epic Games Store.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top