PC

Assassin’s Creed Valhalla je imao dvostruko više igrača prvog dana u odnosu na Odyssey

Više igrača se odlučilo na borbu za odlazak u Valhalu nego na Odiseju po antičkoj Grčkoj.

Najnoviji naslov u čuvenom dugogodišnjem serijalu kompanije Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla, izašao je 10. novembra zajedno sa Xbox Series X/S konzolama. Dolazak igre privukao je ogroman broj igrača koji žele da se igraju vikinga, zbog čega je zabeležena izvanredna aktivnost.

Kako Ubisoft navodi, Assassin’s Creed Valhalla je imao dvostruko više igrača na početku u odnosu na Odyssey, naslov koji se pojavio pre dve godine. Valhalla je nasledila RPG elemente iz prethodnih igara, a tu već viđenu formulu je osvežila pričom o vikinzima i njihovom dolasku u Britaniju, zajedno sa elementima gradnje naselja i ostalim inovacijama.

Tačan broj igrača nije otkriven, ali se direktor ove francuske kompanije, Iv Gimo, pohvalio činjenicom da su u jeku pandemije korona virusa uspešno doveli AC Valhalla na čak 7 platformi.

Interesovanje igrača za Assassin’s Creed Valhalla će se verovatno nastaviti u narednim mesecima, pogotovu kako novi kontigenti konzola budu pristizali.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top