PC

Multiplejer u letačkoj igri Comanche postao besplatan za sve

FOTO: Nukklear

Mešavina simulacije i arkadnog letenja čuvenim Comanche helikopterom izašla je početkom ove godine od strane developera Nukklear, koji je već sada odlučio da igru ponudi kao besplatnu široj publici, pa barem njen deo.

Pored bogate singlplejer kampanje, Comache kao Early Access naslov nudi i multiplejer odeljak sa više različitih modova u ponudi, poput 4v4 okršaja i timskog deathmatcha. Upravo je deo igre namenjen za više igrača postao besplatan za sve.

Novim igračima će na raspolaganju biti oba moda, kao i 5 helikoptera i 4 drona, kao dodatno oružje, a najavljeni apdejt će dodatno osvežiti igru. Ovo je mudra odluka developera, pošto će otvaranjem multiplejer odeljka igru održati živom, a ujedno će se neko od igrača potencijalno i zainteresovati za kupovinu.

Besplatna verzija multiplejera je dostupna za preuzimanje putem Steama, odabirom besplatnog multiplejera, dok je puna igra dostupna za kupovinu po ceni od 20$.

Naše utiske za Comanche možete pronaći u 136. aprilskom izdanju časopisa Play!Zine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top