PC

Fanovi veruju da se potvrda za GTA 6 krije u dodatku za GTA Online

Izgleda da je najava novog sadržaja za GTA Online donela više detalja nego što se moglo videti na prvi pogled.

Fanovi veruju da su u najavi The Cayo Perico Heista otkrili detalj koji se vezuje za naredno izdanje u Grand Theft Auto franšizi, trenutno poznato kao GTA VI. Sama najava dodatka za GTA Online došla je sa trejlerom koji je otkrio da će se radnja odigravati na novoj lokaciji, a bile su prikazane i neke koordinate.

Nekome nije bilo dosadno da sve to istraži i potražio je stvarne lokacije sa tim koordinatama. One nisu dale lokaciju novog ostrva već vode u Virdžiniju, na jedno veoma specifično mesto. Kao što se može videti u tvitu ispod, koordinata vodi na neuobičajeni zemljani put koji iz pričije perspektive daje izgled rimskog broja 6(VI).

Ovo bi mogao biti zanimljiv nagoveštaj za postojanje GTA 6, pošto Rockstar Games još uvek zvanično nije otkrio nijedan detalj vezan za ovaj nadolazeći naslov. Sa druge strane, nezvaničnih detalja za GTA 6 ima i te kako, a na osnovu biznis plana izdavača Take-Two, očekuje se da će GTA 6 izaći 2022. ili 2023. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top