Domaća Scena

Registrujte se za besplatnu konferenciju posvećenu kompjuterskoj grafici i umetnosti

CGA (Computer Graphics & Arts Conference) Beograd vas poziva da im se pridružite prvog decembra u jednodnevnom onlajn događaju tokom kojeg ćete upoznati neka od sjajnih imena iz industrije. Početak popodnevne sesije je planiran za 16h po srednjoevropskom vremenu.

Konferencija će biti podeljena u nekoliko segmenata – CGAcademy, CGArts, CGAlliance i CGAfterHours. Organizatori su pripremili program koji bi trebalo da zadovolji potrebe različitih interesenata bilo da oni žele da steknu nova znanja, kreativnu inspiraciju, bolje razumevanje poslovanja industrije ili jednostavno žele da se zabave sa kolegama. Spremljeni su i pokloni za sve posetioce.

Ako je virtuelna produkcija nešto što vas zanima, pridružite se predavanju Virtuelna produkcija i Unreal Endžin koju će voditi član Epic Games-a, Mark Flenagan. Izvršni producent NIša Ali, supervizor za vizuelne efekte Džef Kembel i CG supervizor SPIN VFX organizacije, Simon Milner prisutnima će dati bolji uvid u funkcionisanje CG-a.

Nik denBoer će nam predstaviti njegove čudne animacije u Maxon Cinema 4D programi i vodiće nas u onlajn razgledanje njegovih komercijalnih muzičkih videa koje je radio za deadmau5, Old Spice, KFC, Konan Obrajana i drudge projekte.

Prijavu možete popuniti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top