Vesti

Tropska avantura Call of the Sea izlazi u decembru

FOTO: Raw Fury

Microsoft je na prvom događaju posvećenom Xbox Series X konzoli u maju prikazao niz zanimljivih igara o kojima nismo čuli baš mnogo novih stvari.

Jedna od tih je misteriozna avantura Call of the Sea. Ova igra vodi u tridesete godine prošlog veka i igrače smešta u ulogu Nore na tropskom ostrvu koja tamo baš i ne uživa, već traga za nestalim supružnikom.

Za sada nije poznato šta će sve igra nuditi, ali na osnovu trejlera očekuje nas dosta rešavanja zagonetki, istraživanja po čudnovatom ostrvu Pacifika, a izgleda da će biti moguće istraživati i dubine okeana i to kao neko stvorenje sa perajima.

Iako je zimsko vreme pred nama, Call of the Sea nas od 8. decembra vodi na tropsko ostrvo. Zanimljiv podatak je da je igra inspirisana Lavkraftovim delima, ali nije horor naslov, već izgleda želi da čudovišta ovog plodnog pisca predstavi na nešto drugačiji način.

Zanimljiva je odluka izdavača Raw Fury da Call of the Sea donese 8. decembra, pošto će samo 2 dana kasnije izaći najiščekivanija igra ove godine, Cyberpunk 2077, zbog koje su mnogi drugi pomerili datum izlaska, kao recimo The Medium.

Call of the Sea izlazi za PC, Xbox One i Xbox Series X/S

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top