Gadgets

Ogromna statua Geralta iz The Witcher 3 stigla u prodaju po ceni od 1500 dolara!

Poslasticama za fanove The Witcher franšize nikad kraja. Nove avanture na “Kontinentu” su još daleko, pošto CD Projekt rad na njima započinje tek nakon što Cyberpunk 2077 izađe, tako da će trojka ostati aktuelna još neko vreme.

Zahvaljujući popularnosti koju The Witcher 3 uživa ove godine, sada je pred fanovima mogućnost kupovine ogromne statue Geralta. Ona nije u prirodnoj velični(bili bismo uplašeni da jeste) već je 1/3 od stvarne, sa visinom od 88,5 centimetara. Ostale dimenzije su oko 55 centimetara(slika ispod) sa težinom od 25 kilograma(!!!), tako da će kupcima trebati posebno mesto za nju.

Pored mesta, kupcima će trebati dubok džep, jer ova figura košta čak 1500 dolara. Po toj ceni, Prime 1 Studio sa statuom oči na medaljonu sa LED osvetljenjem, takođe nudi i 4 Geraltovih lica koja se lako mogu smenjivati:

  • Normalno
  • Bez brade
  • Sa belegom iz Hearts of Stone
  • Toksično lice

Pored verzije od 1500$, tu je i standardna verzija koja takođe nudi bazu inspirisanu Witcher 3 detaljima a cena je nešto niža – 1300 dolara.
Trebaćete dosta da štedite ako želite da na ovaj način ulepšate svoje gejming odaje, a pravom fanu Witcher igara će svakako vredeti u kolekciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top