PC

The Game Awards će trajati duže od 2 sata, biće najavljeno preko 12 igara

Polako se približavamo poslednjem velikom gejming događaju za 2020. godinu, doduše i nije ih bilo nešto mnogo.

The Game Awards će se po našem vremenu održati 11. decembra sa početkom u 00:15. Mi smo već podelili našu listu sa očekivanjima, a i sam domaćin događaja, Džef Kinli, je podelio koji detalj više o samom trajanju događaja.

Kinli je u nedavnoj Ask Me Anything sesiji na Redditu otkrio da će događaj trajati čak 2 i po sata, dosta više od prezentacija koje su imali Sony i Microsoft. U tih 2 i po sata će biti smeštene brojne premijerne najave igara, kao i novi detalji za već poznate projekte.

Od novih igara možemo očekivati 12-15 predstavljanja, među kojima će se naći AAA naslovi, kao i indie ostvarenja. Kinli je objavio da (za sada) nije procurela nijedna igra koja će biti najavljena na glavnom događaju, što je ohrabrujuće za fanove da isprate sve. Nažalost, nije otkriveno da li će biti velikih iznenađenja u stilu najave Xbox Series X konzole prošle godine.

Dobro je znati da ćemo imati pravih da ostanemo budni do posle ponoći, ali pošto Cyberpunk 2077 izlazi dan ranije to i neće biti neki problem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top