PC

Ubisoft poklanja besplatne igre i dodatke za vreme Happy Holidays događaja

Ubisoft je u prazničnom raspoloženju ove nedelje i svim korisnicima poklanja igre i kozmetičke i druge sitnice u igrama. Ako vam ovo zvuči interesantno, uputite se na ubisoft.com i registrujte se, ako već niste, i spremite se da dobijete ovogodišnje praznične poklone ranije.

Prva stvar koje možete da se dokopate je paket sadržaja za igru Assasin’s Creed Valhalla, u kojem dobijate Seafarer naselje u legendarno Bazek odelo za Eivor. Igrači sa svih platformi mogu da preuzmu ovaj paket, a čak iako niste vlasnik igre, sadržaj će vas čekati dok se ne odlučite da je kupite.

Pokloni se dele svakog dana, ali imate 24h da preuzmete svaki jer ponuda prestaje da važi svakog jutra. Zato ne zaboravite da jednom dnevno proverite šta se dešava na Ubisoft klijentu. Sadržaji za igru poput paketa za Valhalu, isporučivaće se na bilo kojoj gejming platformi ali se besplatne igre nude samo PC korisnicima.

Studio nije otkrio koje besplatne igre će deliti, tako da možemo samo da pogađamo, ali nama je iskočio Starlink: Battle for Atlas kada smo se ulogovali. Happy Holidays događaj traje do 19. decembra a sve detalje možete da pročitate ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top