PC

Procurele nove mape i skinovi koji dolaze sa prvom sezonom u Black Ops Cold War

Prava poplava neobjavljenih informacija o prvoj sezoni novog Black Ops Cold War-a je pogodila tviter. Nekoliko izvora objavilo je slike sadržaja koji će doći u igru, a data majneri su opet uspeli da, na ko zna koji način, dođu do poverljivih podataka. Većina objava je na žalost veoma brzo nestala sa tvitera, ali dok su bili tamo, dobili smo otprilike predstavu šta možemo da očekujemo 10. decembra kada bi sezona bi trebalo da izađe. 

Prema ovim objavama, moći ćemo da uživamo u četri nove mape i Starter Pack-om koji će biti pun interesantnih sitnica. Mape koje ćemo dobiti su Raid, Rebirth Island, Launch i Mall. Korisnici će dobiti novi Adler skin, ambleme, slike za ramove u kojima vam stoji nik i poene koji dolaze sa Starter Pack-u, ako je verovati obrisanim tvitovima. 

Activision je veoma brzo obrušio na tviter, ali srećom preživelo je nekoliko slika novih mapa i takozvanih vizit karti koje možete da pogledate u nastavku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top