PC

Ghost Recon Breakpoint je besplatan za igranje tokom vikenda

FOTO: Ubisoft

Četvrti vikend po redu u 2021. godini je pred nama, a ponuda za gejming bez dodatnih troškova ima kao i obično.

Prvo, imate besplatnu igru na Epic Games Store, potezna strategija Galactic Civilizations 3. Takođe, Ghost Recon Breakpoint je otvorio vrata za sve nove igrače. Od 21. januara u 9 sati izjutra, pa sve do 25. u 18 časova, Ghost Recon će biti besplatan bez ikakvih ograničenja.

Ko se od igrača odluči da igru na kraju kupi, sav napredak će se preneti u punu verziju. Promocija besplatnog igranja otpočela je zajedno sa specijalnim događajem, operacijom Amber Sky, koja u igru dovodi R6 Siege operatore i nove misije.

Ghost Recon Breakpoint je pucačina izrađena na osnovama koje je postavio Wildlands, ali se nije proslavila zbog postojanja brojnih problema koji su igrače odbili na samom početku. Naše utiske o igri možete pročitati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top