PC

Evo kako je Džoni Silverhend u Cyberpunk 2077 izgledao pre Kijanu Rivsa

FOTO: CD Projekt Red

Pored niza brojnih zapaženih uloga, glumac Kijanu Rivs je ovekovečen u igri Cyberpunk 2077 kao Džoni Silverhend, preminuli član rok benda i ikona Noćnog grada koja živi unutar uma protagoniste igre.

CD Projekt Red nije oduvek planirao da Kijanu Rivs podari svoj talenat za Cyberpunk 2077, a zahvaljujući nedavno otkrivenim fotografijama od strane umetnika koji su radili na igri, imamo prilike da vidimo kako je Silverhend bio osmišljen.

Umetnik Lea Leonovic je na svom artstation profilu objavila nekoliko fotografija koje otkrivaju izgled karaktera pre nego što je Rivs prihvatio ulogu. I u svom ranijem obliku, karakter je odavao utisak rokera sa strašću borbe protiv korporacija, sa dugačkom kosom, tetovažama i ožiljcima. Na ovim fotografijama se vidi drugačiji izlged prostetičke ruke od one u finalnoj verziji.

Naravno, odlična je odluka da Kijanu Rivs glumi u ovoj igri, ali nažalost on nije bio dovoljan da se izbegne debakl sa tehničkim problemima u Cyberpunk 2077 koji su doveli do nekoliko tužbi protiv kompanije CD Projekt Red i brisanja igre sa Playstation Store.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top