PC

Na vrhu Dubaija za samo devet sekundi u Hitman 3

FOTO: IO Interactive

Tek što smo počeli da uživamo u novim avanturama Agenta 47 i otkrivamo visprene načine da pošaljemo ljude na onaj svet, spidraneri uveliko vredno rade na traženju načina kako da što brže pređu špijunksu igru. Dvojca su uspeli da pređu nivo Top of the World, prvu misiju u igri, za zaista šokantnih devet sekundi. 

Spidraner Wreak je prvi otkrio kako može ovako brzo da završi ovaj nivo a posle njega uspeo je i Der_Lauch_Linus. Tajna brzine je u čudnoj arhitekturi nivoa. Nivo u Dubaiju odvija se na poslednjem spratu nebodera, a u određenim trenutcima, obe osobe do kojih morate doći se mogu videti iznad lokacije na kojoj Agent 47 počinje. Tako da je solucija veoma jednostavna, kreći se brzo, dobro nišani i obe persone se mogu rešiti u roku od nekoliko sekundi. 

Ne zna se da li je uopšte moguće uraditi ovo brže od 9 sekundi, ali sigurno već neko pokušava da to uradi dok pišemo ovu vest. Rekord za Silent Assasin opciju je duži za samo sedam sekundi a u nastavku pogledajte ovo efikasno prelaženje novoa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top