PC

CD Projekt Red izbacio zvaničnu podršku za Cyberpunk 2077 modove

FOTO: CD Projekt Red

Kompaniji je definitivno potrebna sva pomoć koju mogu da nađu kako bi popravili i stabilizovali igru. Zvanični alati za modovanje su omogućeni u Cyberpunk 2077 pa ćemo videti koliko će igračima trebati da stvore nove sadržaje u igri, a možda i isprave stare? Zainteresovani korisnici će dobiti Metadata informacije, arhive i ‘’tvik dampove’’. Studio je rekao da će alatke dobiti kontinuiranu podršku i biće ažurirane zajedno sa igrom.

Zvanični modovi možda jesu izašli, ali zajednica već neko vreme izbacuje svoje kreacije od kojih smo neke već i izdvojili, poput igranja iz trećeg lica, šišanja u igri, korišćenja E tastera za interakciju, onesposobljavanje drmanja kamere, promena grafike koja podseća na Borderlands naslov i druge. CD Projekt Red dugi niz godina podržava modere, a jedna od većih grupa koja je radila na Witcher 3: Wild Hunt sadržajima je objavila ovog decembra da će se prebaciti na Cyberpunk 2077.

Kompanija se našla na udaru kritika kada je igra izašla početkom decembra, a iako su obećali da će sa novim ažuriranjima stabilizovati igru, prvi ovogodišnji peč je rešio određene probleme ali i doneo listu novih. Moderi su nekada bili zadnja solucija za popravljanje visokobudžetnih PC igara, kao što je bilo u slučaju Dark Souls PC verzije. Ako studio ne uspe da ispravi sve što je potrebno, velika je šansa da ćete naći mod koji će doneti pozitivna poboljšanja u igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top