PC

Burning Crusade stiže u WoW: Classic

Iako se World of Warcraft: Classic ne spominje nešto preterano puno, Blizzard nastavlja sa svojim planom održavanja i dopune.

Tokom BlizzCon 2021 predstavljen je poznati dodatak koji će biti dodat tokom ove godine u nekoliko faza. To je Burning Crusade ekspanzija koja se pojavila početkom 2007. godine i odvešće Classic igrače u Outland kako bi stali na put Burning Legionu.

Svi elementi iz originalne ekspanzije će biti dostupni i ovde, što znači da svi noviteti koje je Burning Crusade svojevremeno doveo u WoW sada dolaze i u Classic. Tu su Arena PvP, leteći mountovi, nove profesije, Blood Elf for the Horde i još dosta toga.

Tačan datum dolaska Burning Crusade nije obelodanjen, ali će ona biti besplatna za sve koji imaju aktivnu World of Warcraft pretplatu, kao i sam WoW Classic

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top