PC

2K sklopio dugogodišnje partnerstvo sa legendarnim golferom Tajger Vudsom

Kompanija koja stoji iz većine velikih sportskih franšiza pojačala je svoje redove potpisivanjem Tajger Vudsa, jedne od najznamenitijih i najslavnijih ličnosti u istoriji golfa. Pored ovog noviteta, 2K je objavio da su zaključili ugovor o preuzimanju studija HB Studios Multimedia Ltd. developers koji su radili na PGA TOUR@2k21 naslovu kao i na The Golf Club franšizi.

Finansijski detalje vezani za oba dogovora nisu objavljeni a očekuje se da akvizicija bude kompletna u toku prve četvrtine kalendarske 2021. godine. Tajger Vuds se ponovo vraća golf simulacijama, a za one koji ne znaju, osvojio je 15 mejdžor titula, 82 PGA TOUR pobede, jedanaest puta je bio PGA TOUR igrač godine i skupio je najviše PGA TOUR pobeda u istoriji sporta. Vudsovo partnerstvo sa 2K uključuje prava na korišćenje njegovog imena i izgleda kako bi se pojavio u PGA TOUR 2K franšizi, kao i sve druge igre koje će izaći a vezane su za golf. Golfer će igrati i aktivnu ulogu u kreiranju i konsultovanju prilikom izrade PGA TOUR 2k naslova, a kompanija će sklopiti partnertvo sa TGR fondacijom koja pruža nastavni materijal studentima iz nižih staleža. HB Studios se pridružuje, Visual Concepts, Firaxis Games, Hangar 13, Cat Daddy Games i 31st Union studijima koji su u kompletnom vlasništvu 2K-a.

Poslednja igra iz PGA TOUR serijala je prodata u preko dva miliona primeraka, a po rečima developera, tim je pravio igru oko uverenja da je golf igra u kome svamo može da uživa, bilo da ste profesionalac ili apsolutni početnik. Igra je dostupna na Playstation, Xbox, Steam i Nintendo Switch platformama i digitalnim prodavnicama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top