PC

Pisac iza brojnih Assassin’s Creed igara napustio Ubisoft

Darbi MekDevit više neće pisati priče za Assassin’s Creed serijale pošto je objavio da želi da se posveti novim avanturama nakon deset godina provedenih sa Ubisoft-om. Za vreme koje je proveo sa kompanijom, veoma posvećeno je radio na Assassin’s Creed serijalu. Počeo je kao scenarista za naslove AC Discovery i Bloodlines, koji su izašli za mobilne telefone, što mu je donelo istaknutu poziciju glavnog pisca za igre AC Revelations i AC4: Black Flag.

MekDevit je odgovoran i za priču koja je pratila, na žalost, monstruozni AC Unity, i bio je narativni režiser za poslednju igre iz ove franšize Assassin’s Creed: Valhalla. Iako MekDevit nije jedini pisac koji je radio na igri, sigurno će biti teško naći nekoga koji će ga brzo zameniti i nastaviti četrnaestogodišnju sagu i ‘’složenu priču’’ koja je već počela da odavno izmiče kontroli.

Ako biste izabrali neku od igara iz Assassin’s Creed serijala koja je izašla u poslednjih 4-5 godina, verovatno ćete doživeti slično iskustvo kao i sa bilo kojom drugom koja je od tad izašla. Bilo da je reč o AC Origins, Odyssey ili Valhalla, čini se da ove igre više prate određeni recept nego ideju. Priče su možda bile delovi koji nisu toliko slični, ali i u ovom aspektu nije bilo ničeg čega ćete se sećati godinama ili vas iznenaditi. Možda ovi potezi donesu neke nove ideje u budućnosti i osveže serijal koji je ‘’nestabilnim’’ tinejdžerskim godinama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top