Vesti

E3 2021 se održava od 12. do 15. juna, prisustvovaće Xbox, Ubisoft, Nintendo i mnogi drugi

Nakon jednogodišnje pauze, E3 sajam se vraća, doduše u drugačijem obliku. Umesto kao fizički događaj, zbog i dalje aktuelne pandemije korona virusa E3 2021 će se održati u digitalnom formatu, što je potvrđeno nedavno.

Ta pauza omogućila je da se dosta kompanija osamostali za neke svoje događaje i prezentacije, što je izrodilo novu konkurenciju za E3. Konkretno u ovom slučaju mislimo na Valve sa Steam festivalom koji će s e održati u periodu od 16-22. juna. Organizator. ESA. je tako rešio da datum za E3 pomeri unapred umesto planirane sredine meseca.

E3 2021 će se održati od 12. do 15. juna, a sa ovom najavom stigla je i velika podrška od strane brojnih izdavača i kompanija koje su objavile da će prisustvovati na događaju. Među njima su zvučna imena poput Xbox brenda, kompanija Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Nintendo, Koch Media i Warner Bros.

Naravno, imena industrije koja su sve već opredelila za neke svoje prezentacije neće ni sada biti tu, a to su Electronic Arts, Soni i Activision-Blizzard grupa. Kako vreme bude odmicalo, saznaćemo koja će još imena prisustvovati na ovom događaju koji je verovatno mnogima nedostajao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top