PC

Steam Game Festival dobio novi naziv, biće “E3 u malom”

Valve je rešio da festival koji je već nekoliko puta održao na Steam platformi dodatno proširi i osveži novim imenom. Rešeno je da se igračima pruži više detalja o nadolazećim igrama na “parnoj” platformi uz opciju da se isproba na stotine njih.

Sa tim u vidu, naredni, već zakazani, festival održaće se pod imenom Steam Next Fest, objavio je Valve u Steam objavi. Najavljen je ogroman broj demo igara, a developeri istih će imati prilku da ih publici bolje predstave kroz seriju strimova. Uz strimove, igrači će imati direktnu komunikaciju sa developerima gde će moći da popričaju o napretku razvoja za naslove i otkriju neke nove detalje.

Steam Game Fest će biti prilično proširen sa junskim izdanjem, i još se održava u periodu od 16. do 22. maja, uglavno rezervisanog za E3 sajam. Ovo je poruka da i Valve želi da ponudi nešto svoje i da se odalji od centralizovanog događaja kakav je E3 i čija sudbina za ovu godinu još uvek nije potpuno poznata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top