PlayStation 5

Days Gone 2 neće ugledati svetlost dana, Sony Bend se posvetio novoj Uncharted igri

U Playstation Studio se radi samo na blokbasterima, a izgleda da ih u razvoju čak ima toliko da se developeri ne mogu posvetiti svim idejama, već se od nekih odustaje.

Prema najnovijim navodima sa portala Bloomberg,  Days Gone 2, nastavak istoimene zombi avanture, nije dobio zeleno svetlo od strane ljudi na poziciji u kompaniji Sony, već je Sony Bend dobio zadatak da radi na novom Uncharted naslovu.

Pročitajte još: Days Gone dolazi na PC sa poboljšanjima, tu su i sistemski zahtevi

Verovatno sad mislite: “Zar iza Uncharted igara ne stoji Naughty Dog?”. To je i dalje tako, samo što je polovina studija Sony Bend posvećena radu na novoj istraživačkoj avanturi, dok će Naughty Dog nadgledati razvoj. Što se tiče drugog tima studija, on takođe radi sa ND, ali na još uvek nenajavljenom multiplejer projektu, o kojem smo saznali iz oglasa za posao.

Novi Uncharted naslov odavno nismo videli, a postoji nekoliko razloga zašto Days Gone 2 nije ušao u fazu razvoja. Originalna igra je popila dosta resursa i trebalo je dosta vremena za razvoj, a na kraju publika nije reagovala kako se mislilo, iako je prodaja bila sasvim korektna za jednu Playstation ekskluzivu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top