PC

The Witcher kolekcija knjiga, umetnina i muzike je besplatna na GOG-u

Umesto klasičnog darivanja video igara, na GOG platformi je ove nedelje osvanulo nešto posebno za obožavatelje The Witcher franšize.

The Witcher Goodies kolekcija je sačinjena od umetnina, knjiga, muzike iz igre, pozadina za ekrane, stripova, koncerata, dokumentaraca i brojnih drugij sitnica koje su obeležile nastanak The Witcher igara.

Ovo je odličan paket ako ste imate želju da saznate nešto više vezano za nastanak The Witcher igara, ili jednostavno želite da dopunite kolekciju o Vešcu.
U svakom slučaju, požurite na GOG i dodajte The Witcher Goodies kolekciju u svoju biblioteku kako bi ona zauvek ostala u vašem vlasništvu. Ovo darivanje traje sve do 20. maja u 15 časova po našem vremenu.

 U znak proslave godišnjice od izlaska The Witcher 2 i 3 naslova obe igre su na popustu sa propratnim sadržajem. The Witcher 2 se može kupiti za svega 2,59 evra, a Game of the Year edicija treće igre je dostupna za samo 8,39€.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top