PC

Resident Evil Village prodao 4.5 miliona kopija, a stiže i novi DLC

Novi Resident Evil nastavlja da se dobro prodaje. Igra je izašla 7. maja za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC i Stadia-u, a samo nekoliko dana kasnije Capcom je objavio da su prodali tri miliona primeraka. Ta cifra je do kraja maja došla do četiri miliona, a ovog meseca Capcom javlja da su brojke nastavile da rastu.

Resident Evil Village polako ulazi u sam vrh najprodavanijih naslova iz ove franšize, i sa novim rekordom prodaje igra je preskočila Resident Evil 0, koji je izašao na Gamecube konzoli. Ako uspe da prebaci 5 miliona, preskočiće i klasik sa PS1, Resident Evil 2. Village je već iza sebe ostavio prošlogodišnji rimejk Resident Evil trojke, original sa PS1 i Resident Evil Code: Veronica.

Capcom je ubacio u igru i dva mala DLC-a, koji neće promeniti šta se dešava u igri, ali svaki od njih može malo da popravi moral. Od danas možete kupiti Mr. Racoon Weapon Charm i Survival Resources Pack za 0,99 evra. Čarm za oružje možete staviti na sačmaru i služi isključivo kao kozmetički predmet, a Survival paket će vam doneti municiju za pištolj, sačmaru, paket prve pomoći i lokpik za otvaranje vrata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top