PC

Kraj puta za Forza Motorsport 7

Uskoro nećemo moći da kupimo Forza Motorsport 7 i DLC-ove za ovu igru. Na zvaničnom veb-sajtu objavljeno je da će igra od 15. septembra polako doći do kraja svog životnog veka, što znači da je nećemo više naći u Microsoft prodavnici i Xbox Game Pass-u. Igrači koji su vlasnici igre ne moraju da brinu, jer će i dalje moći da preuzmu i igraju trku, i njen prateći sadržaj, kao i do sad. Multiplejer i onlajn usluge će takođe biti dostupne onima koji poseduju igru.

Igrači koju su kupili DLC preko Xbox Game Pass-a, ali ne i samu igru, takođe nemaju za čim da žale. Oni će dobiti tokene putem Xbox Message Center-a, tako da će moći da nastave da igraju Forza Motorsport 7. Tokeni će biti dodeljeni do 2. avgusta, a ako ih slučajno ne dobijete javite se Xbox korisničkom servisu (neiskorišćeni tokeni će isteći 15.septembra 2023. godine).

Forza Motorsport 7 se trenutno nalazi na sniženju u Microsoft prodavnici sve do 15. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top