PC

The Wayward Realms je delo bivših Elder Scrolls developera

Da li mogu stari veterani industrije igara da nauče nove trikove i impresioniraju modernu publiku? Nova igra glavnih developera Elder Scrolls Arena i Daggerfall-a, The Wayward Realms, bi trebala da proveri ovo pitanje. Na igri su radili Ted Piterson i Džulijan LeFej, koji su formirali svoj studio pod nazivom Once Lost Games. Njihova igra je fantazi rpg u otvorenom svetu, a cilj je da se oživi rpg žanr i primene moderni razvojni standardi i unapredi filozofija dizajniranja klasičnih rpg igara. Prilično komplikovane reči, ali videćemo kako će to izgledati u praksi. 

Igra i kompletan univerzum su smešteni na grupu ostrva, na kojima se desetine frakcija bore za uticaj i moć. Igrač može na sve to da utiče i poremeti tok istorije boreći se na kojoj god strani želi. Zanimljivo je da će se u igri nalaziti i virtuelni ‘’master’’ igre. Baš kao kad uživo rolplejujete sa svojim prijateljima u Dungeons & Dragons igri. Master bi trebao da igru učini dodatno zanimljivom, tako da svaki igrač može da ima jedinstveno iskustvo. Nećete morati da se isključivo vezujete za standardnu rolu kao što je ratnik ili mejdž, a kreatori obećavaju da ćemo dobiti i vrlo bogatu priču. 

Pogledajte tizer koji su objavili na njihovom youtube kanalu u nastavku, a igra je dobila i Steam stranicu ako želite da pratite kako igra progresuje i najsvežije objave.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top