PC

Xbox konzola i kontroleri će se uskoro videti još jasnije u mraku

Baš kao što možete da podešavate osvetljenje u igri, vlasnici Xbox-a će uskoro imati kontrolu nad svetlom koje emituje konzola. Xbox insajderi koji imaju pristup Alpha Skip-Ahead programu trenutno testiraju nove noćne režime rada.

Xbox insajder program ima nekoliko nivoa testiranja. Obični insajderi dobijaju rani pristup određenim funkcijama operativnog sistema, Alpha grupa testira slične stvari pre njih, a Alpha Skip-Ahead članovi prvi dobijaju nove projekte i sadržaje na testiranje. Upravo ova grupa je testirala novo osvetljenje za konzole i kontrolere, što znači da ćemo čekati neko vreme dok se ova karakteristika ne nađe na svim konzolama.

Noćni režim će omogućiti korisnicima da promene jačinu LED dugmića na Xbox konzoli i kontrolerima, funkcija koju su korisnici odavno tražili. Ovo podešavanje će možda uštedeti baterije na kontrolerima, tako da nećete se naći u situaciji da morate da tražite kabl ili menjate baterije u sred akcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top