PC

CD Projekt Red ne garantuje da next-gen verzije Cyberpunk 2077 i The Witcher 3 izlaze ove godine

CD Projekt Red ima prepune ruke posla kako bi ispravio sve greške i nedostatke koje Cyberpunk 2077 ima od samog početka.

U proteklih 8 meseci dobili smo tri velike zakrpe koje su rešile veliki broj problema u verzijama za konzole, ali je stanje i dalje daleko od idealnog. Ta potreba za dodatnim radom na igri koči developere u radi na novom sadržaju koji je bio u planu za ovu, 2021., godinu.

DLC već kasni, a sada je CDPR rukovodstvo objavilo da će biti potrebno dodatno vreme čekanja za izlazak next-gen verzije za PS5 i Xbox Series X/S konzole.  U razgovoru sa investitorima je otkriveno da su male šanse da će se next-gen verzija pojaviti ove godine iako i dalje planiraju kraj 2021. kao okvirni period izlaska.

Tačan datum nije podeljen, kako kaže vođa biznis razvoja kompanije Mišal Novakovski, zato što su u prošlosti naučili neke lekcije i ne žele da dodatno razočaraju publiku.
Nažalost, ista situacija je i u vezi Witcher 3 next-gen verzije, takođe planirane za period krajem ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top