PC

Konami navodno vraća u život Metal Gear, Castlevania i Silent Hill franšize

Nakon raskida saradnje sa Hideom Kodžimom Konami je ušao u loši period koji je prati gotovo na svim poljima. Vodećih franšiza koje su proslavile ovu japansku kompaniju.

eFootball koje se skoro pojavio je isto zasut salvom negativnih komentara zbog kvaliteta i loše izrade. Ipak, Konami neće tek tako dići ruke od svih franšiza već planira da pojača razvoji igara na premijum polju, gde spadaju novi naslovi i rimejk izdanja iz najvećih franšiza koje poseduje u vlasništvu.

Tu spadaju, Metal Gear, Castlevania i čuveni Silent Hill, od kojeg se nova igra najviše očekuje. 

Zvanične najave nema, ali izvori bliski kompaniji govore o restruktuiranju razvojnih timova početkom godine, koje je sad završeno. Svi ti timovi sada rade na tome da se najveći brendovi Konamija vrate među igrače sa novim igrama.

Prema glasinama, prva u igru će biti nova Castlevaina igra, koja će biti u duhu izmenjenih ranijih avantura. Dalje imamo Metal Gear Solid remake koji ne razvija Bluepoint kao što se ranije pričalo, već ekstreni studio Virtuos, blizak Konamiju.

Ovo su odlične vesti, ali kao i sa svim glasinama trebamo sačekati na zvaničnu najavu izdavača, u ovom slučaju Konamija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top