PC

Uncharted 4 za PC i PS5 nije daleko

Australijski odbor za klasifikaciju je izbacio rejting za Uncharted: Legacy of Thieves Collection, što sugeriše da datum izlaska verovatno nije tako daleko. Kolekcija za PC i PS5 sadrži Uncharted 4 i ekspanziju The Lost Legacy, i najavljena je u septembru. Kao zvaničan izlazak stoji ”početak 2022”, a verzija za PC bi trebala da dođe nakon izlaska igre na PS5. Neki veruju da kolekciju možemo da dobijemo već sledećeg februara, na osnovu analiza prethodnih rejtinga iz Australije.

Klasifikacija Forza Horizon 5 se dogodila 3. avgusta, a igra je izašla 9. novembra. Halo Infinite je takođe ocenjen u avgustu, i na kraju je objavljeno da će izaći 8. decembra kako bi izbegli pucačine koje izlaze u novembru. Detalji o Uncharted 4 portu za PC nisu još poznati, ali će verovatno sadržati niz novih karakteristika, poput onih koje se nalaze u Days Gone i Horizon Zero Dawn PC verzijama.

PlayStation je nedavno izjavio da će se u narednim godinama više posvetiti PC igračima, a Uncharted će biti četvrta PlayStation ekskluziva koja dolazi na PC. Iako ne znamo tačno kada će Nejtan Drejk stići na PC, znamo da je sledeća ekskluziva, God of War, zakazana za 14. januar 2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top