PC

Časna izviđačka! Dying Light 2 neće imati dodatna odlaganja

Dosta ljudi je bilo skeptično povodom originalne objave da će Dying Light 2 stići ovog decembra, i na kraju je ispalo da ih osećaj nije varao. Techland je odložio igru za 4. februar 2022. godine, ali da li je tim dao sebi dovoljno vremena da odradi sve što su naumili. Igra je najavljena sad već davne 2018. godine, a početkom ove godine su počele da kruže glasine da se sledeći deo zombi parkura nalazi u nekoj vrsti razvojnog pakla.

Radnici iz Techland-a su davali izjave da u studiju vlada autokratski menadžment, koga su nazivali i ”oko Saurona”, a studio je napustio i glavni pisac koji je radio na projektima više od 20 godina. I pored svih turbulencija, rukovodstvo Techland-a je u intervjuu izjavilo da ne postoje nikakve šanse da se igra još jednom odloži. Oni razumeju da su gejmeri umorni od raznih objava da se izlasci igara pomeraju, ali je ipak mnogo bolje od kupovine igre koja nije bila spremna za izlazak.

Ovo zvuči kao dobar način razmišljanja, ali toliko su nas zadnjih par godina razočarali veliki naslovi i njihova lansiranja, da u ovom momentu verujemo samo u ono šta vidimo. Poslednji Call of Duty i Battlefield naslovi su najsvežiji primer koliko se praznih obećanja izrekne tokom marketinga za igre, a sve priče koje prate Dying Light 2 podsećaju na već poznatu ”sve je u redu” epizodu. Rukovodstvo izgleda razume i poštuje njihovu gejming zajednicu, ali mi kažemo ”dela, ne reči’.

Moderni developeri tokom razvojnih komplikacija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top