PC

Star Wars Eclipse izlazi tek za 3-4 godine – nedostatak radne snage jedan od razloga

Star Wars Eclipse, novonajavljeni naslov iz studija Quantic Dream o kojem se dugo priča, najverovatnije izlazi tek za 3-4 godine, i to u najboljem slučaju.

10. decembra je insajder gejming industrije Tom Henderson potvrdio početne izveštaje o igri ranije ove godine. On je sada otkrio nekoliko stvari o Star Wars Eclipse, poput toga da na pisanju radnje radi QD Paris (Dejvid Kejdž je veoma uključen).

Dalje je tvrdio da se „veruje da je Eclipse udaljen MINIMALNO 3-4 godine“ i da Pariška divizija studija Quantic Dream trenutno ima problema sa zapošljavanjem osoblja. Hendersonov komentar na probleme sa nedostatkom osoblja se verovatno odnosi na optužbe za seksualno zlostavljanje koje su iznete na kompaniju 2019.

Dalje vezano za probleme navedeno da je „Najveći na strani razvojnih programera njihov interni QD motor, koji nije napravljen za igre otvorenog sveta. Trenutno postoji 60+ slobodnih radnih mesta za Quantic Dream Paris i 9 u Montrealu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top