PC

Ubisoft osvežio Splinter Cell brend u jeku glasina o novoj igri

Ubisoft je ažurirao svoj trejdmark za Splinter Cell brend uoči očekivanog povratka serijala na velika vrata.

Kompanija je ranije prijavila zaštitni znak za Splinter Cell video igre u maju 2017. godine, ali je zahtev za ažuriranje, koji malo menja liste proizvoda za koje je dizajniran, podnet prošle nedelje.

Iako su stvarne promene minimalne (i uključuju uklanjanje termina „interaktivne multi-player kompjuterske igre” u korist „obezbeđivanja onlajn kompjuterske igre”), ponovno podnošenje sugeriše nameru da se nešto uradi sa zaštitnim znakom.

Ovo se poklapa sa prethodnim glasinama u kojima se navodi da Ubisoft trenutno radi na novoj Splinter Cell video igri. Prema tim glasinama, igra bi mogla biti najavljena već početkom naredne godine i na njoj ne radi Ubisoft Montreal već neki drugi developer. Navodno će igra imati elemente slične onima iz osveženog Hitman serijala

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top