Vesti

Bioshock kreator jedva čeka da nam pokaže novi projekat

Kreator i pisac Bioshock serijala je tokom Arcade Attack podkasta pričao o svojoj karijeri do nastanka Bishock-a i Bioshock Infinite-a, i takođe podelio par detalja o novoj igri na kojoj radi njegov studio Ghost Story Games. Lavin je rekao da očekuje da ljudi budu u isto vreme iznenađeni i ne iznenađeni (šta god to značilo), i da se raduje momentu kada ovu prilično zanimljivu igru bude pokazivao ljudima.

Studio ne želi da predstavi igru previše rano, jer veruju da gejmeri vole da znaju šta dobijaju u završnom proizvodu, a jedini način da se iskreno uradi takva prezentacija je što bliže lansiranju igre, rekao je Lavin. On sarađuje i sa Take-Two izdavačem na ovom projektu, a developeri iz Ghost Story Games studija su rekli za gejming medije da se menjao pravac razvoja i da su morali da kreću projekat iz početka.

Prema radnicima Lavin je takođe vrlo zaslužan za ovoliko dugačak razvoj jer ne ume da prenese svoju viziju i otuđuje one koji izazovu njegove ideje i ne ispunjavaju njegova očekivanja. Znamo i sa sigurnošću da Lavin neće raditi na novoj Bioshock igri, i da će kao i drugi igrači probati igru Cloud Chamber Studios-a kada bude izašla.

Mnogi gejmeri se slažu da zaraza koja je napala poslednjih godina developere (fejk marketing) krenula upravo od Bioshock Infinite E3 prezentacije. Igra je srećom bila i dalje jako dobra, ali nikada nećemo dobiti Bishock koji smo videli na tom E3 trejleru. Marketing u gejmingu je od tada postao još odvratniji, a da li će Lavin iskoristiti moderne trendove kada budu spremali novu igru za lansiranje?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top