PC

Square Enix ulazi u blockchain vode i pored nezadovoljstva igrača

Čini se da predsednik Square Enix-a Josuke Macuda i dalje želi da napreduje sa blockchain igrama za zaradu, na osnovu nedavnog intervjua.

Govoreći za Yahoo Japan, Macuda je još jednom govorio o svojoj želji da Square Enix inkorporira blockchain u svoje igre – nešto što je pomenuo na početku godine, uprkos tome što je priznao široko rasprostranjenu negativnu reakciju na sve stvari blockchain-a i NFT-a.

„U budućnosti bismo želeli da se okušamo u pružanju ’autonomnog sadržaja igre‘“, rekao je Macuda u intervjuu. “Do sada smo u većini igara davali sadržaj kao gotov proizvod i igrači su igrali taj sadržaj. Međutim, postoji određen broj igrača u svetu koji žele da doprinesu da igre budu zanimljivije, kreiranjem novih svetova i načina igranja.”

Iz nekog razloga, čini se da je glavna pokretačka tačka blokčejna za Macudu ideja da igre treba da sadrže načine da motivišu igrače da „igraju da bi doprineli“. U svom govoru s početka godine, Macuda je priznao da neki ljudi „igraju da bi se zabavili“, što je zaista čudan način da se kaže da skoro svi igraju igre da bi se zabavili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top